Το πρώτο μυθιστόρημα του Τάσου Μπαγκέρη, έχει τον τίτλο: “Είκοσι Οχτώ” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Εξάντας” και διατίθεται από βιβλιοπωλεία της Κρήτης.

Η παρουσίαση του βιβλίου στο Ηράκλειο είχε προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου, όμως, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αναχαίτηση του Covid-19, όμως αναβλήθηκε μέχρι νεωτέρας… Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το μυθιστόρημα «Είκοσι οχτώ» αναφέρεται στον Άλκη – Διευθυντή Μάρκετινγκ, πολυεθνικής εταιρείας (ασχολείται με την αγορά Σοκολατούχων και Εβαπορέ προϊόντων) στην Αθήνα, που έχει τρία “θανατηφόρα ατυχήματα”. Το πρώτο στην έδρα της εταιρείας και τα επόμενα δύο κατά την διάρκεια επιχειρηματικών ταξιδιών με τους συνεργάτες του σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ ξεδιπλώνει τις σκέψεις του για διάφορα θέματα και συζητά με τους συνεργάτες του θέματα στρατηγικής, μάρκετινγκ και όχι μόνον. Στο «Είκοσι Οχτώ», η ζωή του Άλκη, αναπάντεχα συνδέεται και συμπλέει η στρατηγική μάρκετινγκ με το τυχαίο τον έρωτα και το υπερφυσικό. Ανά πάσα στιγμή τα πάντα μπορούν να συμβούν η και να ανατραπούν. Και τα τρία ατυχήματα έχουν τυχαίες συμπτώσεις το νερό και τον αριθμό 28. Σώζεται ως εκ θαύματος, με την παρουσία και τον φόβο φιδιών. Πέραν των άλλων εξιστορείται ο αγώνας επιβίωσης, οι αξίες και η θέση του ανθρώπου έναντι του Θανάτου. Πραγματεύεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή και τονίζει την ανυπέρβλητη δύναμη που αποκτά ο άνθρωπος όταν έχει πίστη και θέληση.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα: Ο Τάσος Μπαγκέρης γεννήθηκε το 1950, στα Ανώγεια της Κρήτης και αποφοίτησε από το Σταυράκειο Γυμνάσιο – Λύκειο Ανωγείων. Σπούδασε Business Studies στο Λονδίνο και Advanced Marketing στο Λίβερπουλ. Έχει εργαστεί σε πολλά και διαφορετικά τμήματα επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει marketing manager σε πολυεθνικές εταιρείες (Carnation κ.ά.) και έχει συμμετάσχει σε πολλαπλά business projects στην Ευρώπη, στην Αμερική και στην Άπω Ανατολή. Η επαγγελματική ενασχόληση με το marketing και τον χώρο των επιχειρήσεων του έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε πολλά μέρη του κόσμου και να παρακολουθήσει πλειάδα πολυθεματικών σεμιναρίων σε διαφορετικές χώρες και κουλτούρες. Με την επιστροφή του στην Κρήτη, προωθεί το εξαίρετο κρητικό ελαιόλαδο σε πρωτοποριακή συσκευασία και συμβάλλει αποτελεσματικά στην επώνυμη καθιέρωσή του στη διεθνή αγορά. Αγαπά την ελληνική φύση με την ακατάλυτη παρουσία-ομορφιά της ελιάς, θαυμάζει τον ελληνικό πολιτισμό και λατρεύει να ταξιδεύει κυριολεκτικά και μεταφορικά. www.voltarakia.gr Φωτογραφία: Πατρίς

Σε περίπτωση αναδημοσίευσης αυτού του άρθρου, ο παρακάτω σύνδεσμος πρέπει να είναι ενεργός και δεν επιτρέπεται να αφαιρεθεί.
Πηγή: https://www.voltarakia.gr/mas-endiaferei/item/7038-eikosi-oxto-to-proto-vivlio-tou-t-mpagkeri